XL_Rooster (Personeelsrooster)

Ontwikkeld als generieke applicatie door XL Meester:

Sinds 2002 maakt de Excel-meester applicaties en rapportageoplossingen waarin Excel, Access en SQL, eventueel aangevuld met VBA een centrale rol spelen. Dit zijn stuk voor stuk maatwerk oplossingen. Ondanks dat elke organisatie uniek is, zijn gelukkig veel technieken en delen van programmatuur herbruikbaar. Ook voor uw specifieke vraagstelling is ongetwijfeld een passende oplossing te maken door XL Meester!

Introductie

Het rooster is speciaal ontwikkeld voor zwembaden, maar is ook goed bruikbaar voor andere sectoren die hun personeel in kwartieren roosteren en waarbij er in verschillende activiteiten wordt geroosterd.

Het rooster presenteert de verschillende activiteiten in verschillende kleuren waardoor het snel overzichtelijk is wat er moet gebeuren.

Uiteraard wordt niet alleen de urenregistratie verwerkt, maar komen er ook diverse rapportages (verzuim, detailrapportages van gewerkte uren) en de maandrapportage met een gedetailleerde uitsplitsing van de gewerkte uren en restant-verlof.

Project:

plantool (Capaciteitsmanagement)

Organisatie:

XL Meester

Branche:

Applicatie-ontwikkeling

Afdelingen:

Applicatie-ontwikkeling

Aantal gebruikers:

onbeperkt

Neem contact op

De vraag van de klant

Voor als u op zoek bent naar een efficiente, overzichtelijke en pragmatische manier van het opbouwen en bijhouden van een rooster voor uw organisatie!


Behaalde resultaten

  • Snel en overzichtelijk roosteren
  • Inzage van rooster via de website
  • Binnen een dag up and running
  • SQL server database beschikbaar, zonder beheerslasten
  • Slimme rapportages
  • Automatische controles

De aanpak

Binnen een dag up and running, ook voor uw organisatie.

Samen een project starten?

Benieuwd naar wat ik voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Laten we dan samen in contact komen om de mogelijkheden door te nemen!

Contact

De techniek

- SQL-server

- php

- Excel

- VBA

Bekijk meer van mijn werk!

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer details over mijn werk? Bekijk onderstaand vier van mijn meest recente projecten! 

Zilveren Kruis Achmea (Projectmanagement)

Bekijk Project >

XL_Rooster (Personeelsrooster)

Bekijk Project >

's Heeren Loo (benchmark)

Bekijk Project >
TERUG